Trend Tex gör sin egen Promo Bag

Trend Tex gör sin egen Promo Bag med deras egen design på som de skickar med vid produktutskick.

Trend Tex gör sin egen Promo Bag


Trend Tex

Trend Tex är ett företag med kontor och lager i Kinna, strax utanför Borås. De erbjuder ett brett sortiment inom hobbyprodukter, sytillbehör, handarbetsgarner och stickgarner. Ni kan läsa mer om Trend Tex här.

Trend Tex har valt att använda vår produkt, Promo Bag, för att stärka sitt varumärke hos sina kunder. De har tagit fram en egen design till påsen vilken sedan packas med vid produktutskick till butiker runt om i landet.

Gör din egen Promo Bag

Promo Bag är liten och smidig och har samtidigt stor tryckyta, för att företag enkelt ska kunna förmedla sina varumärken. Trend Tex valde att enbart trycka sin logga på påsen och behålla den befintliga designen på bakgrunden. Tryckytan är inte begränsad, utan nästan hela påsen kan designas själv. Den stora tryckytan möjliggör således stora budskap. Vi hjälper såklart gärna till med att ta fram designförslag!

Påsen är vit och kan tryckas i fyrfärgstryck för bästa bildresultat. Förpackningen, som är 80×105 mm, gör det enkelt för kunden att ta med sig ditt budskap hem. Godispåsen stoppar kunden gärna ner i fickan! Promo Bag är en utmärkt budskapsbärare i många olika situationer. Skicka exempelvis med en Promo Bag i en goodiebag, dela ut den på mässor eller gör som Trend Tex och skicka med en Promo Bag tillsammans med produktbeställningar. 

Trend Tex gör sin egen Promo Bag
Lär mer om Promo Bag här

Sugar Free

När du väl har tagit fram utsidan till din Promo Bag är det dags att välja insidan, nämligen godiset. Vi har flera olika smaker att välja mellan, bland annat vår nyhet – sockerfria lakritspastiller. De produkter som är sockerfria är märkta med symbolen ¨Sugar Free¨ och det innebär (som namnet avslöjar) att produkten inte innehåller något socker. 

Att många är måna om sin hälsa är ingen nyhet. Det är inte heller en nyhet att socker inte är speciellt hälsosamt. Vi anser dock att bara för att man väljer att vara mer hälsosam och skippa sockret ska man inte behöva tacka nej till en godisbit.

Vegan Friendly

Likt produkter märkta med ¨Sugar Free¨ har vi även produkter märkta med symbolen ¨Vegan Friendly¨. ¨Vegan Friendly¨ innebär att produkten inte innehåller några tillsatta animaliska råvaror. Precis som att folk väljer att äta sockerfritt är det många som idag väljer att avstå från produkter som innehåller animaliska råvaror. 

Man kan välja att äta veganskt av olika anledningar. Det kan exempelvis vara för djurens, sin egen hälsas eller för miljöns skull. Hur kan då godis innehålla animaliska råvaror? Jo, det är så att godis ofta innehåller mjölk, ägg, gelatin eller e-ämnen med animaliska tillsatser.

Genom att erbjuda produkter som är märkta med ¨Sugar Free¨ och ¨Vegan Friendly¨ gör vi det möjligt för i stort sett alla att njuta av en godisbit. Ditt budskap kommer längre med vårt reklamgodis, och den goda smaken stärker ditt varumärke.

Läs mer om våra symboler och ikoner här.