Vi har tagit fram nya symboler, för att du snabbt och enkelt ska kunna överblicka produkten. Var noga med att kontrollera innehållsförteckningen på produkten. Det är alltid den som är den senast uppdaterade informationen om innehållet i livsmedlet.

Water Based Ink

Vattenbaserade färger ger inte ifrån sig farligt kemikaliespill i produktion och är livsmedelsgodkända.

Vegan Friendly

Den här symbolen visar att produkten inte innehåller några animaliska råvaror.

Sugar Free

Den här symbolen visar att produkten inte innehåller något socker.

Express

Den här ikonen visar att produkten finns att beställa med expressproduktion
(5 arbetsdagar i produktionstid). Prova till exempel våra chokladbitar Quatre Neapolitans. Klicka här för att utforska produkten!

Fast

Den här ikonen visar att produkten finns att beställa med snabb produktion (10 arbetsdagar i produktionstid). Prova till exempel våra Tvistade karameller. Klicka här för att utforska produkten!

Standard

Den här ikonen visar att produkten finns att beställa med standard produktion (20 arbetsdagar i produktionstid). Prova till exempel våra Ekologiska tablettaskar. Klicka här för att utforska produkten!

Plustjänster 

Finns för Standard och Fast. Ikonen visar att våra Plustjänster finns tillgängliga för aktuell produkt. 

Stock item icon

Stock Item
Lagervara

Den här ikonen visar att vi lagerhåller aktuell produkt. Det innebär att vi kan skicka produkten snabbt och ofta utan ledtider.

Greeting

Hälsning 

Produkter med denna symbol visar att alternativet Greeting finns. Välj detta alternativ om du vill ha med en personlig hälsning!

Product Media

Produktmedia

Symbolen visar att produkten finns i vårt standardsortiment.