Sprid ditt budskap med våra Quatre Neapolitans

Sprid ditt budskap med våra Quatre Neapolitans

Bra publicitet

Publicitet är något som alla varumärken vill åt. Hur bär man sig åt för att få bra publicitet?

Den frågan är något knepig och det beror såklart på vad man är ute efter. Något som vi dock vet är att all publicitet blir bättre om det förmedlas på en bit godis.

När man förmedlar sitt budskap vill man ge mottagaren en unik upplevelse som gör så att man stannar kvar i minnet hos mottagaren. Väljer man att förmedla sitt budskap på vårt godis förknippas varumärket med en positiv upplevelse. Man kan själv välja och anpassa vad för sorts godis man vill ha beroende på vilket budskap man vill förmedla. Prova till exempel att trycka upp ditt budskap på våra egentillverkade chokladbitar – för garanterat bra publicitet.

Sprid ditt budskap med våra Quatre Neapolitans

Utbilda din mottagare

Som de flesta redan vet om är det viktigt att sticka ut för att få mottagaren att komma ihåg just dig och ditt varumärke. Då är reklamgodis ett perfekt produktmedia, som låter kreativiteten flöda. Budskapet kan exempelvis bestå av information om ditt företag eller kuriosa anpassat till ditt varumärke. Kanske sitter du på intressant information som är av värde för din mottagare?

Våra Quatre Neapolitans är mindre egentillverkade chokladbitar som har plats för ett kortare budskap. Tryck upp någon mening om ditt företag eller något annat som fångar mottagarens intresse. Använd din kreativitet och fantasi, så kommer du långt.

Sprid ditt budskap med våra Quatre Neapolitans

Enkelt och stilrent

Det ska inte behöva vara krångligt att sprida sitt budskap. Ofta räcker det med en enkel och stilren design. Hitta en stilren bakgrund och tryck upp din logga eller ditt företagsnamn. Det passar bra när du vill att all fokus ska ligga på ditt varumärke, och inget annat.

Med kunskap, erfarenhet och god smak i åtanke tog vi fram receptet till vår egentillverkade choklad. Bjud dina kunder, partners och medarbetare på våra Quatre Neapolitans med din logga för att förknippas med just det, kunskap, erfarenhet och god smak.

Vi vet med säkerhet att ditt varumärke tillsammans med en godisbit, alltid resulterar i bra publicitet.

Sprid ditt budskap med våra Quatre Neapolitans