s

Små julnyheter

Nu är det bara 6 veckor kvar till jul och det märks. Inte minst hos oss på Bregmos då vi packar julorders som aldrig förr! Som redan framgått i våra tidigare blogginlägg (läs om Vergani Julpraliner här och vår lokaltillverkade choklad här) så vet vi att en Julgåva från oss skapar den rätta nostalgiska julkänslan. Varför inte önska god jul med våra små julnyheter i år – Tablettasken och Tuggummit? 

Gåvor som ger den rätta eftersmaken

Tänk dig scenariot att du sitter med dina kollegor och äter det årliga julbordet. När det maffiga julbordet är uppätet infinner sig känslan av total mättnad (as known as matkoma). Hur gott vore det inte då att sätta in ett sockerfritt tuggummi i munnen eller en liten mintugg pastill? Våra små julnyheter, Tablettasken och Tuggummit med stämningsfulla motiv, ger den rätta eftersmaken och håller kvar julkänslan – även när julbordet är uppätet. 

Stämningsfulla motiv

Tablettasken och Tuggummit finns i tre stämningsfulla julmotiv och du kan även välja att skicka med en personlig hälsning. Båda produkterna finns också i vårt standardsortiment vilket innebär att du kan göra din helt egen design! Varför inte sätta dit chefens porträtt i en tomteluva där hen önskar god jul? Vi kan lova att en sådan gåva skulle uppskattas av de flesta.

Pastille Box Xmas
Pastille Box Xmas
Chewing Gum Xmas
Chewing Gum Xmas

Med nästan alla våra julgåvor kan du förstärka den juliga känslan genom att skicka med en personlig hälsning. Läs mer om våra tre nya symboler här och välj alternativet Greeting när du vill skicka med din unika hälsning med årets julgåvor från oss! 

Stäng meny