Ledare & VD sökes

Framåt & Uppåt 

Vi söker en kompetent ledare: en VD med erfarenhet av finansiell styrning och ledarskap med förståelse för sälj. Under 2020 ökar vi tempot ordentligt från tidigare år. Med flera stora internationella projekt igång, krävs tung spetskompetens och förstärkning av organisationen. 

Och ja, kraven är höga, men låt oss hoppa över kompetensrabblandet. Vi utgår kort och gott ifrån att du är bland de bästa, kan din verktygslåda och är pigg på nya utmaningar, intryck och relationer. På en produktionsanläggning i Borgstena, strax norr om Borås. 

Bregmos Reklamgodis är plattformen som kan kolsyra din karriär – som en i gänget har du tillgång till en unik möjlighet att förändra ett företag som under lång tid varit en föregångare inom sin bransch. Dina personliga utvecklingsmöjligheter är stora.

Känner du att du kan tillföra oss och våra kunder en ytterligare dimension, ta kontakt med vår rekryteringspartner Catrin Wirfalk, 0735-959508. catrin.wirfalk@joyandinspiration.se

Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är den 28/2-2020.

Bregmos Reklamgodis AB är en svensk producent inom produktmedia. Vi har mer än 20 års erfarenhet av branschen och vi har under årens lopp introducerat flera nyheter som idag betraktas som bransch standard. Bregmos har ett konkurrenskraftigt sortiment av profilgodis, eget tryckeri med tre tryckpressar, egen tillverkning av choklad och en egen fabrik där vi kan hantera många olika förpackningsmetoder. Våra produkter möter hög standard, sett till såväl innehåll som uttryck – detta för att bära kundens budskap hela vägen från kundmöte till genomförd affär.