Bregmos Reklamgodis började 1999 – och vi gjorde det med en tablettask. Redan då visste vi värdet i produktmedia, i att kommunicera ut budskap på ett konsumerbart objekt. För vilken reklam fyller bättre sitt syfte, än den kunden stoppar ner i väskan och tar med sig hem?

Vi på Bregmos Reklamgodis tillverkar just godis. Förpackningarna trycker vi ditt eget budskap på. Mycket ur vårt sortiment kan du designa helt själv, eller så kan du välja att bara placera en logga eller en fras på redan färdig bakgrund. Klicka här för att utforska våra standardprodukter.

Vi har ett stort sortiment av profilgodis, eget tryckeri med tre tryckpressar enligt flexo-metoden, egen tillverkning och egen fabrik. Våra produkter möter hög standard, sett till såväl innehåll som tryck – detta för att bära ditt budskap hela vägen från kundmöte till genomförd affär.

Bregmos Reklamgodis tillverkning

På Bregmos Reklamgodis AB har vi egen chokladtillverkning. Dessutom trycker och packar vi alla våra produkter på plats i Borgstena, Sverige. Miljövänligt tänk följer med oss i varje steg, från energin som värmer upp våra lokaler, till framställandet av våra produkter.

Produktmedia – produkter med eget tryck

Tänk dig att du är på en mässa. Du är där som besökare. Framför dig brer den stora salen ut sig, fylld med montrar och representanter från olika företag. Du har något slags förutfattad mening om några av företagen, du vet att ett antal av dem är intressanta för just dig och att en del inte alls är det. Du söker dig såklart först till de företag som tilltalar dig mest. Men sen då? Vilket av de där företagen kommer du lägga på minnet?

Profilerat godis – reklam du stoppar i munnen.

När du kliver ut genom dörrarna och lämnar mässan bakom dig, sätter dig i bilen eller på bussen och öppnar väskan i jakt på något att stoppa i munnen så ligger det en tablettask däri. Du klickar kanske igång din telefon, scrollar snabbt förbi annonserna i ditt Facebook-flöde och raderar ovälkomna reklammejl i din inkorg. Du stoppar en tablett i munnen. Och asken du håller i handen, med ett av företagen från mässans logga på, stoppar du tillbaka ner i väskan, redo att stilla suget mellan måltider nästa gång. Vår produktmedia är reklam du inte scrollar förbi. Det är reklam du kan ta på.

Med miljön i fokus

Vi använder bara grön el i våra lokaler, och vi värmer upp dem genom att leda tillbaka överskottsvärmen från våra tryckpressar in i vårt värmesystem. Vi är certifierade enligt ISO 14001 sedan flera år, och erbjuder sedan 2018 ekologiskt certifierad choklad och tablettaskar.

Bregmos Reklamgodis tryckeri

Idag har vi tre tryckpressar enligt flexo-metoden. Vi trycker med vatten- och UV-baserade färger vilket minskar utsläpp av kemikalier till nära noll. Det spill som ändå blir går som brännbart eller till nedbrytning via Stena Metall.

Våra miljömål

Vi ska själva stå för destruktionen av allt vårt tvättvatten. Innan 2020 ska vi ha vår första digitala tryckpress, och vår vision är att så småningom stå för produktionen av den el som används, vilken enbart kommer vara tagen från vind- eller vattenkraft.

World Cocoa Foundation

Vi är med och stödjer World Cocoa Foundation genom donationer. Organisationen arbetar med att förbättra förhållandena för människorna som arbetar på odlingarna, se till att vinst går tillbaka in i samhällena vari odlingarna ligger och att odling och hantering lämnar så få avtryck på klimatet som möjligt.

Stäng meny