Bregmos Reklamgodis

Limited Edition – tillfälliga nyheter med positiva effekter

I samband med att vi på Bregmos lanserat vårt nya koncept, Limited Edition, vill vi dela med oss av vilka positiva effekter en begränsad upplaga i ett sortiment kan ha.

Kunder efterfrågar nyheter. Vi lever i ett ”fast fashion-samhälle”, där kollektioner byter av varandra på löpande band. För företag gäller det att hänga med i svängen. Att ständigt producera nyheter har såklart sina svårigheter. En ny produkt kräver en hel del arbete, både i framtagningen och i lanseringen. De är svåra att hantera vad gäller prissättning och marknadsföring. Att hela tiden trycka in nyheter i sitt standardsortiment är, utan tvekan, en utmaning.

Konceptet Limited Edition låter återförsäljaren söka sig ut utanför boxen. En produkt kan vara stark i sig själv, utan att ha en tydlig plats i det redan effektiva standardsortimentet. Limited Edition är ett perfekt rum för sådana produkter. Här kan de testas i en miljö där det inte finns några förutfattade förväntningar gällande prisstruktur eller stafflingar. De kräver såklart arbete, men de behöver inte anpassas efter satta bestämmelser.

Limited Edition andas exklusivitet. Bara begreppet i sig innebär att kunden har kort tid på sig att beställa produkten. När den sålt slut, så har den kort och gott sålt slut. Här har återförsäljaren chansen att nå ut med unika nyheter, utan att behöva skruva in dem i det övriga sortimentet.

Allt detta har vi haft i åtanke när vi tagit fram de första tre produkterna i Limited Edition. Vi har lekt med både förpackning, namn och bild för att få fram unika produkter.

Old Fashioned – retrostil med ekologisk choklad

Förpackningen har en naturtrogen känsla som vi ville fånga upp i namnet. Att vi valde den förpackningen har att göra med innehållet. Vi har nämligen fyllt den med vår Bregmos Selected – i ekologisk variant. I sin helhet signalerar produkten en gedigen, jordnära känsla.

begränsad upplaga

Old Fashioned

 

Venetian X-Mas – italienska praliner från Vergani

Produktnamnet syftar såklart till innehållet. Cellofanpåsen är nämligen fylld med italienska praliner, Vergani Assorted. Förpackningen ska fånga och återspegla den lyxiga smaken av pralinerna. Med en personlig hälsning i form av en rund etikett blir det ett komplett produktmedia, perfekt till jul!

Begränsad upplaga

Venetian X-Mas

Fort Knox – en guldtacka fylld med premiumchoklad

Namnet leker med likheten mellan förpackningen och den stora militärbas där majoriteten av USA:s guldreserv förvaras. I vårt Fort Knox har vi lagt in Bregmos Selected Mix, vår egentillverkade kvalitetschoklad. Om du tycker att det är att slå sig för bröstet att jämföra vår Bregmos Selected med USA:s guldreserv, ja, då har du inte smakat.

Begränsad upplaga

Fort Knox