Miljö

Vi arbetar aktivt med miljöfrågor i vårt dagliga arbete. Vi använder exempelvis bara grön el i våra lokaler, och vi värmer upp dem genom att leda tillbaka överskottsvärmen från våra tryckpressar in i vårt värmesystem. Vi erbjuder sedan 2018 ekologiskt certifierad choklad och tablettaskar.

Plustjänster 

Välj till någon av våra Plustjänster för Standard och Fast.

Behöver du hjälp av våra erfarna grafiker? Vill du få dina produkter packade på ett speciellt sätt? Välj då till en eller flera av våra Plustjänster. Nedan har vi listat några exempel på vad du kan välja till. Hittar du inte det du söker? Hör av dig till oss så gör vi allt vi kan för att hitta rätt Plustjänst för dig!

Packning

Önskar du få dina produkter packade på ett annat sätt än vad vi erbjuder som standard? Då är det här Plustjänsten för dig! Vi kan t.ex. byta ut transport-förpackningen mot en annan lämplig.

Grafisk hjälp

Välj till denna Plustjänst för att få hjälp av våra erfarna grafiker med ditt säljarbete. Vi kan t.ex. ta fram exempel och förslag som du kan visa din kund.

Köpinformation

Priser

Samtliga priser i katalogen är angivna i SEK, moms och frakt tillkommer. Priserna gäller fr.o.m. 2021-02-01 och tillsvidare.

Betalningsvillkor

Av Bregmos Reklamgodis AB kreditgodkända kunder sker betalning mot faktura, 30 dagar netto. 

Leveransvillkor

Fritt Bregmos lager i Borgstena. Om ÅF eller ÅF:s kund önskar använda eget fraktbolag, anges ett kundnummer. 

Om kundnummer inte finns, kan Bregmos hantera frakten med sin transportör och debitera fraktkostnaden baserat på Bregmos transportavtal. 

Bregmos tar inte ansvar för det arbete transportören utför men garanterar att transportören använder sig av NSAB 2015 bestämmelser. www.transportforetagen.se/ForbundContainer/Transportindustriforbundet/Publikationer/NSAB-2015/
Var noga med att kontrollera leveransen vid mottagandet av transport.

Leveransbestämmelser

Bregmos Reklamgodis AB följer PWA:s Allmänna Leveransbestämmelser 2016.
http://www.pwa.se/wp-content/uploads/2016/04/
PWA-Leveransbestämmelser.pdf

Material – original för tryck

Vi önskar att alla inskickade filer är vektoriserade i både text och form samt fördefinierade i önskade tryckfärger. Godtagbara filformat är ai, eps, pdf eller jpg format.

Produktionstid

Produktionstid räknas från det att vi fått godkänt på korrektur och ordererkännande.
Om inget annat anges vid beställning antas produkten vara beställd med längst produktionstid. Var därför noga med att kontrollera att din beställning anger rätt produktionstid.

Repeat vid klichétryck

Om inte samma kliché kan användas vid repeatorder blir det en ny startkostnad istället för en repeatkostnad.