s

Julgåvor som väcker julkänslan till liv

julgåvor
Julkit 2019

Vad betyder julen för dig? För många är det en tid av förväntan. Man väntar ivrigt på den första snön och på att få tända stjärnan i fönstret. Man väntar på att äntligen få lite ledighet och på att få mer tid att kunna umgås med sina vänner eller sin familj. Många kanske också känner en spänd förväntan för vad årets julgåva från företaget ska bli? 

Choklad och godis runt jul är något som de flesta har en relation till. För hur många av oss har inte suttit med våra vänner, bekanta eller vår familj och tjafsat om vem som ska ha den där sista biten i chokladasken? Eller när man som barn såg julen som den tid när man faktiskt fick äta precis hur mycket choklad och godis man ville! Choklad och godis runt jul väcker minnen, känslor och en förväntansfull glädje hos många. Det är ur dessa premisser som vi på Bregmos vet att med våra julgåvor väcker du julkänslan till liv! 

Lokaltillverkad choklad som julgåva

Flera av årets julgåvor från oss på Bregmos består av vår egentillverkade choklad. Tänk dig att du ivrigt väntar på årets julgåva från ditt företag. Vad ska det bli? Blir det ett set med knivar och gafflar eller blir det en ljuslykta? Tänk glädjen när du istället får en stämningsfull Cube 7 med Quatre Neapolitan med en personlig hälsning där det står ”God jul – tack för ett gott arbete i år”. Eller så får du en Julburk fylld med Bregmos Selected Mix! Julgåvor som tar dig tillbaka till samma nostalgiska känsla som när du var liten och fick äta precis hur mycket choklad du ville. Du inser att nu är det äntligen jul! Vem skulle inte uppskatta att få det som julgåva? 

julgåvor
Cube 7 Quatre Neapolitan Xmas Open
julgåvor
Christmas Cans

Nästa vecka kommer ett nytt inlägg där vi highlightar någon eller några av våra andra juliga gåvor.

Stäng meny