s

Italiensk choklad som Julgåva

I förra veckans inlägg skrev vi om hur våra julgåvor väcker julkänslan till liv, eftersom de flesta har ju en relation till choklad och godis runt jul. Då skrev vi om vår egentillverkade choklad, läs inlägget här. Nu har turen kommit till vår nästa julgåva och den kommer i form av italiensk choklad!

Säg god jul med italienska praliner

Den klassiska chokladasken runt jul är ju något som är självklart för många. Se framför dig att du sitter där med din vanliga smått tråkiga ask med choklad (ingen nämnd, ingen stämd). Julledigheten är i nära antågande och äntligen är det dags för utdelningen av årets julgåvor. 

I din hand får du en ask med Vergani Julpraliner! Du öppnar asken, tar upp en pralin och tar din första tugga. Den milda chokladsmaken och den krispiga nougatfyllningen får dina julsinnen att sprudla och din tråkiga ask där hemma är ett minne blott. Du har hittat din nya julfavorit – Vergani Julpraliner!

Prova att säga god jul med italiensk choklad i år i form av Vergani Julpraliner. Vem vet, kanske får du människor att skapa nya chokladasks-traditioner?

Italiensk choklad i form av Vergani Julpraliner
Läs mer om Vergani julpraliner här. Du vet väl att du även kan köpa Verganis pralinblandning hos oss? Den finns både som lösvikt och i flera av våra andra julprodukter, exempelvis Zink hink 3-4 kg.

Snart kommer ett nytt inlägg där vi highlightar någon eller några av våra andra juliga gåvor.

Stäng meny