Bregmos Reklamgodis och Candidator DGC tuggar på tillsammans

Den 14:e september hade vi på Bregmos besök av Candidator, vår IT-leverantör och en av våra samarbetspartners. Erfarenheter utbyttes och det hela dokumenterades av Micaela Angerheim i en artikel som du kan läsa här.

Johan Wilhelmsson, regionchef på Candidator DGC och Martin Bregmo, VD och grundare av Bregmos, fick idén till den här träffen strax innan sommaren. Företagen har, på olika sätt, underlättat för varandras tillväxt och utveckling. I artikeln kan du läsa mer om hur samarbetet sett ut under årens gång.

– Godiset från Bregmos med vår logotyp har verkligen förstärkt vårt varumärke. Vi tycker att det är riktigt roligt att få dela ut något till personer vi träffar i olika sammanhang, något vi lagt lite kärlek på och som mottagaren kan förknippa med vårt varumärke. Att det dessutom är en produkt av hög kvalitet som smakar riktigt bra gör det ännu roligare, berättar Johan Wilhelmsson, regionchef för Candidator DGC.

Candidator har varit våra IT-leverantörer sedan 2010 då Bregmos flyttade hela sin verksamhet till Borgstena. Idag hostar Candidator hela vår servermiljö. De ser till så att vårt fibernät fungerar som det ska. Varje år tillverkar vi på Bregmos ungefär 25 ton choklad. Med Candidators hjälp kan vi ta emot vårt stora antal order.

I artikeln som ligger publicerad på Candidators hemsida kan du läsa mer om hur vår VD Martin Bregmo startade företaget för nästan tjugo år sedan. En hel sommar ägnades åt att renovera en gammal tablettaskmaskin från -54 som stått oanvänd i tio år. Tack vare den sommarens hårda slit lyckades den första reklamgodisordern på drygt 150 000 tablettaskar gå iväg. Att vi idag har Candidators IT-lösningar underlättar förstås en hel del. Utan dem skulle vi inte kunna hantera det Bregmos vuxit upp till att bli. Vi är såklart mycket glada och stolta över vårt samarbete!

Candidator och Bregmos möts
Martin förklarar chokladtillverkning