Smartare, snabbare, säkrare

Vill du veta mer om Bregmos nya prissystem? Då har du hamnat rätt! Det ska inte vara krångligt att beställa produktmedia. Därför har vi under hösten arbetat fram en ny tydli­gare struktur, som gör det smartare, snabbare och säkrare att handla av oss. Alltid till konkurrenskraftiga priser, naturligtvis.

Vi vet att det för de flesta av våra kunder är viktigt med bra leveranstider. Därför introducerar vi nu Express, Fast och Standard – tre olika produktions­tider med tre olika prissättningar. Vissa produkter har samtliga tre alternativ, medan andra har en eller två möjliga produktionstider.

Express – reklamgodis på 5 dagars produktionstid

En del av Bregmos nya prissystem och förändringsarbetet bakom är att vi gjort det enklare att tyda vilka produktionstider som gäller. Vi har bland annat infört Express för flera av våra produkter. Från det att vi fått godkänt korrektur från dig, producerar vi upp din beställning på bara 5 arbetsdagar. Håll utkik efter den röda Express-symbolen för att se för vilka produkter det gäller! Prova till exempel Tvistad Karamell Express.

Enkelt totalpris

Har slutsumman på din reklamgodisorder överrumplat dig tidigare? Vi har nu tagit bort alla onödiga stafflingar, tilläggskostnader och annat som gör det svårt att förstå vad produkten faktiskt kostar. Med vårt nya system är det lätt att förstå vad slutsumman blir. Det som hädanefter styr totalpriset är: start-/repeatkostnad, antal samt leveranstid.

Inga krångliga stafflingar

Jo, du läste rätt. Inga fler stafflingar. Från och med nu är det leveranstiden som styr grundpriset på våra produkter.

Våra nya Plustjänster

Behöver du ha produkten packad på ett särskilt sätt eller vill du ha ett designförslag? Med våra nya Plustjänster är det enklare än någonsin. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss, så hittar vi en lösning!

Bregmos nya prissystem – så funkar det

1 Välj produkt
Ta det produktmedia som bäst passar ditt varumärke eller budskap.

2 Bestäm smak
Välj bland flera olika smaker.

3 Antal
Bestäm hur mycket reklamgodis vi ska producera. Behöver du en större volym? Kontakta oss!

4 Välj produktionstid
Express – 5 dagar.
Fast – 10 dagar.
Standard – 20 dagar.

5 Lägg till någon av våra Plustjänster
Behöver du packa produkten på ett särskilt sätt? Lägg då till en eller flera av våra Plustjänster. Nedan har vi listat några exempel på vad du kan välja till. Hittar du inte det du söker? Hör av dig till oss så hittar vi rätt Plustjänst för dig!
• Packtjänster
• Grafisk hjälp
• Provtryck