Bregmos Konfektyr

Att satsa nytt – lanseringen av Bregmos Selected

Bregmos grundare Martin Bregmos lanserar Bregmos selected

 

Vissa har jobbat så hårt att vi behövt gipsa!

 

7 år av chokladproduktion inhouse och all den erfarenhet, kunskap och expertis det har genererat har gjort att vi äntligen kan lansera vår unika, svensktillverkade premiumchoklad – Bregmos Selected.

Det har varit en lång och lärorik resa, och den 21a augusti 2018 stod vi äntligen där vi drömt om så länge – på Formex och presenterade resultatet av resan.

”Den stora utmaningen med att ta fram det här premiumsortimentet var själva förpackningarna. Designen och utformningen ska tilltala konsumenten, samtidigt som den också ska lämpa sig i en butikshylla. Dessutom ska den fungera i vår produktion. När man tar fram nya koncept behöver man vara beredd på vägbulor. Det dyker alltid upp saker en inte tänkt på. Men har man turen att få jobba tillsammans med duktiga medarbetare, som alla vill nå samma mål, då klarar man allt!” – Martin Bregmo, VD och grundare av Bregmos Konfektyr.

Resan är inte slut än. Inte på långa vägar. Det absolut viktigaste, när man har nått ett mål här i livet, är att fortsätta kämpa. Det största misstaget en kan göra är att tro att en någonsin blir klar.

”Nästa steg för oss på Bregmos Konfektyr blir att jobba fram fler produktlanseringar och samarbetsavtal med grossister som delar våra värderingar och vår vision. Det är en spännande tid vi har framför oss!” – Martin Bregmo.